10. des. 2011

Deilige Desember

Hei.
Fikk helt sjokk da jeg så at det var 3 måneder siden jeg hadde skrevet et innlegg, huff & huff!!!
Tida har gått så fort og hver gang jeg har tenkt å blogge har jeg glemt det eller jeg har gjort andre ting, hehe :P

Men det er mye som har skjedd her som jeg skal fortelle dere om.
Jeg tenkte i dette innlegget skal jeg vise dere huset vårt, igjen. 
Men denne gangen er det et helt anderledes.

Det startet med at vi var ikke helt fornøyd med å ha utleie, så jeg tegnet et nytt hus, det ble selvfølgelig mye tenking og grubling og slik ble det til slutt.
Jeg er både litt stolt og super gira på dette huset nå. 
Jeg er litt sånn at jeg stemmer for og i mot, ser feil og muligheter, men når jeg ikke finner noe å pirke på, DA er det ferdig. 
Ja, jeg kunne jo å tegnet annerledes men ut i fra den tomta vi har og våre ønsker og behov var dette den beste løsningen.


Og takket være Nordbohus, Systemhus har de fin tegnet plan og fasader (pluss kommet med ideen om skrå himling over kjøkken/trappeløsningen) og kommet med en pris til oss. 


Videre i prosessen skal vi dra til banken med dette og vi krysser fingrene for at det blir godkjent. For da skal det søkes til kommunen :) 


Vi har allerede begynt å rydde på tomta så nå er det klart for greving.


Vårt mål for neste år:
1. Godkjent fra banken
2. Søke til kommunen - få et JA!!
3. Greve tomta og rydde det helt klart for neste steg
4. Sette opp grunnmur og grunnflate for både hus og garasje.

Dette syns jeg er realistiske mål, og jeg tror ikke det er lurt å si at huset SKAL opp neste år for da kan vi bli skuffet, men det er lov å drømme. Ikke sant? ;)

Forsiden


 1 etg med inngang, 3 rom, 1 gjesterom/kontor, bad, vaskerom og bod2 etg. med stor stue, kjøkken og spiseplass, vårt soverom med walk in through closet til badet (Inspirert av leiligheta til Carrie i Sex & the city)
Skyvedør ut til verranda med skog og elg o.l hehe

Det som er litt spesielt med huset er at det blir høy himling over trapp, kjøkken og spisebord og store vinduer mot utsikten :)
Og det gjør virkelig prikken over i `en.


 Nå gleder jeg meg helt sykt og håper det blir dette huset. Har allerede begynt å se for meg hvilke møbler og annet interiør jeg skal ha der. OG tenk hvor kos det blir den første jula!!!! Har en stor Interiør Scrap Book med ideèr og inspirasjon :)
WEEE!!!!


3 kommentarer:

 1. Hei Marianne!:) Så utrolig morsomt å lese bloggen din, å så nydelig huset deres ser ut!! Det som er så morsomt, er at planløsningen i 2 etg er faktisk så og si AKKURAT lik den planløsningen vi skal ha!!:D Til ogmed med walk in!;) Snedig! Jeg lurer på hvor tomta deres er?
  Ønsker dere LYKKE TIL med planlegging og organisering til drømmehuset!! Håper alt detter på plass for dere:)
  Vi har kjøpt tomten, fått lån, funnet hus (Kvadrat fra Nordbohus), og venter egentlig bare papirer frem og tilbake i forhold til reguleringsbestemmelser osv. Har fått GOD hjelp av interiørlinja på NKF, og gleder oss til å sette i gang!:D Kan godt hende jeg tilvfeldigvis inviterer deg på en kopp kaffe å får litt Mariannetips også!;) Hehe!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hilsen Silje Åstum Hildrum;)

   Slett
  2. Hei hei:) Så koselig at du syns det Silje :) Hehe, er den? så artig:) jeg satt å så på flere planløsninger for inspirasjon, men ble så forvirret at jeg heller bare satte meg ned og tegnet ut i fra hodet. Men nå lurer jeg på om jeg skal plassere vårt rom ned med walkin og slikt. Så tilbake på tegnebordet igjen :P
   Tomta er noen min fra granåsen. Hvis du kjører inn den veien mot møbelringen og sivilforsvaret ved granåsen. Fortsetter helt til du kommer til et kryss (venstre: Heimdal og høyre: Byneset)
   kjør mot byneset også ta av til venstre med en gang.Gult hus på høyre side og bak der er tomta vår.Det er ikke bygd noe der enda, men det blir :)Jeg husker aldri hva det heter akkurat der. Har utsikt fra tiller og til klett:) Kjempe fint! Skal legge ut noen på bloggen senere.
   Takk for det, er ikke helt i boks her. Får ikke lån av banken enda, vi har ikke nok egenkapital, så vi ser på andre muligheter. Å bygge huset selv osv. Hadde dere mye egenkapital? Kvadrat er kjempe stilig, og flott at NKF kunne hjelpe deg:) Laget de en oppgave av dette? Vært artig å se hva de har tegnet:)
   Ja vil gjerne komme på kaffe å se huset deres:D Det har vært kjempe koselig:)Lykke til dere også :)

   Slett