21. jul. 2013

Mye morro på kort tid :)

Hei alle sammen.

Da har vi hatt ferie i en uke allerede og med shitvær:( Men litt koselig og artig har vi hatt det forde. Kortspill, latterkramper og toillskap.
Håper på sol og varmere tider fra i morgen av (det har værmeldingene lovt oss :P)

Sist jeg skrev hadde vi vært på IKEA og kjøpt kjøkken, spisebordmøbler og annet småting til vi skulle flytte. Men mye har skjedd siden da <3
Påskeuka kom og jeg gikk amok på butikken, for nå skulle vi kose oss med god mat, godis og påskekrim, da det ikke ble Påsketur til fosen. Jeg koset meg hjemme mens SnekkerPål var i skogen og tok bilder av fugler og natur. Når man har vært sammen i snart 8 år da er det litt godt med tid fra hverandre :P Hehe!

Torsdagsmorran den 28. Mars begynte modningsriene, de holdt på til fredagskvelden rundt kl 20, da gikk vannet. Da beordret jeg Pål til å rydde litt i heimen (siden man kan ikke komme hjem til rot)
Jeg måtte føne håret (siden jeg hadde dusjet, og man kan ikke gå ut i kulda med vått hår :P) og pakket ferdig fødebagen. I 21 tida ringte jeg føden å sa at nå er vi på vei nedover. En times tid etter ble jeg sjekket og jordmora fikk sjokk da jeg hadde 6-7cm åpning. JEEEI :D 
Det ble badekarfødsel (Anbefales :D) og kl 00.58 kom lille Emilie til verden, på selveste Påskeaften.
Hun var 3020g, 49cm lang og 34cm rundt hodet. Det var en utrolig fascinerende, spennende og utrolig artig opplevelse! Det blir flere unger for å si det sånn :)

 Her er hun <3

                                     
 Etter to dager på sykehushotellet dro vi hjem. Da fikk vi besøk av bestemor, tanter, onkel, mormor, morfar og venninner som er "tanter".
Men vi var ikke ferdig der. Nå begynte det å nærme seg overtakelse av leilighet.
2 uker gikk hvor vi koset oss som nybakt familie på 3. 
Så kom dagen, 15. April, leiligheten var endelig vår.
IKEA kom med kjøkkenet vårt som vi bestilte noen uker siden.

 Vi var såååå glade for at vi fikk kjøkkenet hjemsendt. 
Tenk deg å plukke ALT dette selv. Blitt skilt før vi har fått giftet oss vettu:P

 Her begynner vi med montering. Var mange esker å holde styr på.

1.etg bor vi :D

 Vi begynte å pusse opp alle rom, div maling av vegger, listverk, dører og hel renovering av kjøkken. Siden badet var i bra stand så malte vi bare taklist, skapdører og satt inn noen hyller og skuffer. Siden vi ikke hadde noe hast med å komme oss ut fra sokkelen til mamma og pappa brukte vi heller den tida vi trengte til å bli ferdig med oppussinga. Når man har ei lita ei og Pål jobbet fra 7- 15 hver dag, så ville vi ikke stresse med å flytte før nesten alt var ferdig.

20. Mai var den store flyttedagen, Pål, litja og jeg. Emilie og jeg kjørte min lille søte Toyota Hybrid og Pål kjørte sin Mercedes så humpet vi i vei. Stappet full bilene og kjørte en del turer. Man ser virkelig hvor mye ting og tang når man har når man skal flytte altså. Hvor jeg har klart å lagre det kan man undre lenge på. På tidlig-kvelden fikk vi hjelp fra pappa med henger. 2 turer så var sofa, skjenk, Bestå tv-moduler, seng, sengehylle, kommoder i leiligheta. 
Endelig var dagen her :D:D:D 
Det var rart å våkne på en ny plass, men også utrolig deilig. Nå STOR koser vi oss som bare det. Kommer med før og etter bilder i de senere innleggene.

Vil du ha en smakebit sjekk ut vår side på facebook https://www.facebook.com/Langen.Interior
eller følg oss på Instagram Langeninterior :D

Ha en nydelig søndag videre!

                                                     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar